x

Se William Blakes spille deres nye single – for Prinsgemalen

Se William Blakes spille deres nye single – for Prinsgemalen

The William Blakes alias Kristian Leth, Frederik og Fridolin Nordsø og Bo Rande har netop udgivet deres nye single, "Alien", forløberen for gruppens sjette album, der er på gaden 1. september.

"Alien" er et ganske funky nummer, som gruppen holdt premiere på søndag aften ved det store show i DR Koncerthuset til ære for Prins Henrik i anledning af dennes 80 års fødselsdag. Et show, hvor der i øvrigt også var optrædener ved så forskellige navne som Medina og Bent Fabricius-Bjerre. Se gruppen fremføre "Alien" 1 time og 59 minutter inde i denne optagelse af udsendelsen.

Det er ikke første gang, The William Blakes optræder i kongeligt selskab. I 2011 modtog de Kronprinsparrets Stjernedryspris.

The William Blakes debuterede i 2008 med albummet "Wayne Coyne" og har siden udgivet ét album om året bortset fra i 2012, hvor sanger og guitarist Kristian Leth til gengæld udsendte soloalbummet "Hjemad". Nordsø-brødrene har sideløbende været aktive som musikere, producere og sangskrivere, sammen og hver for sig, for blandt andre Burhan G, Christopher, Fallulah og mange flere, ligesom de tidligere på året udgav et album i samarbejde med Michael Møller (moi Caprice) under navnet The Mountains.

Frederik Nordsø udsendte i 2010 et album under aliaset The Informations, og Bo Rande er desuden medlem af Blue Foundation. Kristian Leth har været radio- og tv-vært og udgav tidligere i år digtsamlingen "Før og efter videnskab".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA