x

NorthSide-aktuelle Matt Berninger: Derfor drikker jeg så meget vin

NorthSide-aktuelle Matt Berninger: Derfor drikker jeg så meget vin

I nat klokken 01 står The National på scenen på NorthSide, og statistisk set er der en stor chance for, at bandets forsanger Matt Berninger drikker en hel flaske vin i løbet af koncerten. Sidste år bragte vi et stort interview med The National, og da kom vi ind på emnet:

Matt, jeg skal hilse fra vores webredaktør, som er lidt bekymret for dit helbred. Han har set The National tre gange, og ved alle koncerter har du drukket en hel flaske vin på scenen. På "High Violet" turnerede I i 22 måneder, og hvis de forædlede druer også glider ned uden for scenen i samme tempo, så kan det blive til en del flasker i længden. I har også behandlet emnet i sangen "All The Wine". Har vi et problem her?

– Well, hils din kollega mange gange og sig tusind tak for omsorgen. Jeg har ikke et godt svar, og min kone har pointeret det samme. Det er rigtigt, jeg kan godt lide vin, nogle gange måske lidt for godt, og ja, jeg drikker for meget vin. Men det, du ser på scenen, er den værste side af mig. Det er lidt for at komme den værste sceneskræk til livs, men ellers tager jeg det i det store og hele relativt stille og roligt. Faktisk er jeg ret sikkert den i bandet, som er mindst rock'n'roll, hvad det angår, og efter en god koncert har jeg det bedst med at slappe af, få en snak med et par gode folk og så relativt hurtigt hoppe i seng på hotellet – vel at mærke uden at tømme minibaren.

Læs en længere udgave af interviewet om blandt andet bandets seneste album, "Trouble Will Find Me" og guitarist med mere Aaron Dessners danske kone i GAFFAs artikelsektion.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA