Nyhed

Vil du eje en lille bid af rockhistorien? Så køb Lou Reeds ting

Dele af Lou Reeds turnéudstyr auktioneres bort via eBay

Sidste år døde Lou Reed af leversvigt i en alder af 71 år. Reed var en af rockhistoriens største legender både som frontfigur og sangskriver i den indflydelsesrige gruppe The Velvet Underground, men også gennnem en indholdsrig solokarriere, som strakte sig fra de tidligere 70'ere og frem til det, som skulle blive hans sidste albumudgivelse: det lettere udskældte Metallica-samarbejde "Lulu" i 2011. 

Men selv om Reed nu er borte, lever hans profiler på sociale medier som Facebook og Twitter videre, og de opdateres ofte med billeder af objekter, som er fundet i musikerens gigantiske personlige arkiv. Det være sig originaludgaven af The Velvet Undergrounds "banan-album", med skrælbar banan på coveret designet af Andy Warhol, fanbreve og gamle billeder.

Nu annonceres det også via den officielle Facebook-profil, at dele af Lou Reeds turnéudstyr skal bortauktioneres via eBay for at finansiere oprettelsen af et officielt Lou Reed-arkiv, som skal varetage størstedelen af hans store samling. I løbet af de næste uger vil guitarforstærkere, keyboards, turnkasser osv. lægges ud til auktion på denne side. 


Har du tegnebogen i orden, har du altså nu muligheden for at komme til at eje en lille bid af rockhistorien.

Se Lou Reed fremføre "How Do You Think It Feels" i 2007 her:


ANNONCE