Nyhed

Trentemøller: Det vil jeg høre på Roskilde

Festivalen nærmer sig, og en række af de optrædende fortæller, hvem de selv skal høre

Roskilde Festival nærmer sig med stormskridt, og derfor har vi spurgt en række af de optrædende, hvilke koncerter de selv vil høre på festivalen. Vi lægger ud med Trentemøller:

The Horrors

– Jeg glæder mig meget til at se The Horrors på Roskilde. Jeg har fulgt bandet siden deres debutalbum i 2007, og de er i konstant udvikling. Den nye plade var måske en smule skuffende i forhold til tidligere udgivelser, men jeg er facineret af deres gotiske, mangefacettede lyd, der især kommer til udtryk på albummet "Primary Colours". Et album, der har inspireret mig meget.
  


RA

– Et andet band, jeg egentlig først har opdaget for nylig, er RA fra Malmø. Sådan lidt The Warlocks/Brian Jonestown Massacre- agtigt syrerock, det er lige mig!!!  Måske ikke vildt fremadseende, men fuck det, jeg tror, det netop er et band, der er fedt at opleve live på Roskilde!


Hookworms

– Til sidst vil jeg også gerne høre Hookworms. Jeg er ret glad for deres debut-ep, der udkom i 2011 og også albummet "Pearl Mystic" fra sidste år. Men især nummeret  'Medicine Cabinet' fra ep'en er ret fedt, det har jeg lyttet meget til! Det er tranceagtig psykedelisk rock, ret beskidt og nærmest drømmende på samme tid. Og så kan jeg godt lide musik, der har flere dimensioner i sin lyd, flere lag, man kan gå på opdagelse i. Om de kan genskabe den dybde fra studiet bliver spændende at se på Roskilde. Det er jo sjældent, at det er de fede numre, der også bliver lavet video til, og det er også tilfældet med Medicine Cabinet, men tjek YouTube-linket alligevel. Det er et FEDT nummer, og det er trods alt musikken, det handler om.



Hvad kan vi forvente af din egen koncert på Roskilde?

– Jeg glæder mig meget til at spille med bandet på Roskilde, det bliver vildt at stå på Orange igen! Vi vil selvfølgelig spille en masse numre fra den nye plade, men også nogle nye versioner af numre fra mine tidligere to album. Jo mere vi spiller, jo mere ændrer og udvikler vi den måde, vi i bandet spiller numrene på. Det vil man også kunne opleve på Roskilde.

Og vi er i den grad blevet rigtig godt sammenspillet, da vi det sidste halve år, ud over at opvarme for Depeche Mode, har været på turné i Europa og USA med "Lost"-pladen og lige nu er igang med en større festivaltour. Så at få lov at spille i Danmark igen og så på Orange bliver vildt og også en smule skræmmende. Jeg tror, jeg får lidt ekstra sommerfugle i maven netop den aften.

ANNONCE