Nyhed

Hymns From Nineveh-Jonas: Det vil jeg se på Roskilde

Festivalen nærmer sig, og singer-songwriteren fortæller her, hvem han selv skal høre – og hvad vi kan forvente af Hymns From Ninevehs egen koncert

Roskilde Festival nærmer sig med stormskridt, og derfor har vi spurgt en række af de optrædende, hvilke koncerter de selv vil høre på festivalen. Vi fortsætter med Jonas H. Petersen, sanger og sangskriver i Hymns From Nineveh:

Damon Albarn - Arena - Fredag kl. 20.30
– Jeg synes ikke, det er for meget at kalde Damon Albarn for et geni - og måske et af de største de sidste 20 år. Hans nysgerrighed og mod til at gå nye veje er ekstremt inspirerende. Jeg glæder mig til at se, hvordan han gør det live. "Mr Tembo" er sommerens elefanthit numero uno.
 

 


Les Ambassadeurs feat. Salif Keita, Amadou Bagayoko and Cheick Tidiane Seck - Arena - Lørdag kl. 18.00
– Mit Roskildeprogram kommer i høj grad til at bestå af musik fra Afrika, og denne koncert lyder helt vildt spændende, synes jeg. Malinesisk supergruppe? Afrikas gyldne stemme? Yes! Hvis koncerten bliver bare halvt så blæret som performancen i videoen her, så bliver det en mageløs fest.



Spids Nøgenhat - Avalon - Lørdag kl. 22.00
– Vi har hørt en hel del Spids Nøgenhat i hymnebussen, når vi har rullet gennem landet - og deres live-plade fra deres sidste Roskilde-koncert er helt fantastisk, så jeg har høje forventninger til, at man til denne koncert kan få lov til at svinge lokkerne og danse dejligt dumt. Mere lys og mere kærlighed!


 

Hvad kan man forvente af Hymns from Ninevehs koncert lørdag klokken 12?
– Denne lørdag morgen på Avalon kan man forvente at se en højenergisk koncert med fem langhårede fyre, der bestræber sig på at videregive al den kærlighed, de overhovedet kan mønstre - vores koncerter handler om fællesskab igennem musik, og ikke så meget andet, men det er også rigeligt. Det bliver den dejligste morgen i 100 år.


ANNONCE