x

Rivals Sons rammer atter Danmark

Rivals Sons rammer atter Danmark

Der er lagt op til en sand guitarfest, når det populære amerikanske rockband Rival Sons gæster Amager Bio den 18. november.  

Siden 2008 har Rival Sons leveret det ene smækkende guitarriff efter det andet. Musikken har den ene fod i fortiden og den anden godt plantet i fremtiden. Det kan man særligt høre på kvartettens seneste udspil, "Great Western Valkyrie", der udkom i juni. GAFFAs Mathilda Dahlgren skrev i sin fire stjerners anmeldelse:

"På pladecoveret står bandet opstillet, som var de mistænkte kriminelle, men i musikken er de så sandelig på fri fod. Nutidig vokal, riffs og vitale trommeslag sender et ekko mod fremtiden, og sammenligninger med tidligere tiders stjerner, før Buchanan tændte sit eget lys, kan snildt undlades."

Man kan godt forvente, at Rival Sons leverer varen på scenen. Sidste år spillede på Posten i Fyn, hvor det blev til lokalsejr. GAFFAs Rasmus Heide kvitterede med fem stjerner under overskriften: "Postens loft ramt af retro-rockens fremtid."

Publikum på årets Smukfest får også glæde af Rival Sons. De er nemlig hyret til at spille i Bøgeskoven, når festivalen løber af stablen 6. - 10. august. 

Billetsalget er i gang og kan skaffes via Billetnet.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA