x

Gratis koncert på Oslobåden søndag

Gratis koncert på Oslobåden søndag

Arrangementet, der støtter op om SOS-børnebyerne, byder på et hav af spændende oplevelser for børn og voksne. Festlighederne fejres blandt andet med koncert af Esther Brohus og Claus Hempler (billedet) der begge spiller om bord på skibet. Claus Hempler spiller kl. 11.45 og kl. 13.30. Esther Brohus vil synge kl. 12.30.

De mange tilbud, som krydres med glögg og hjemmebagte julesmåkager, er blot en lille forsmag på, hvad der venter Oslobådens passagerer i år 2007. Der vil være fri entre.

Åbent skib arrangementet støtter op om SOS-børnebyerne. I anledning af jubilæet har DFDS Seaways således givet SOS-børnebyerne mulighed for at have en stand om bord på skibet, hvor interesserede kan høre mere om organisationens projekter og danskernes muligheder for at hjælpe et trængende barn. Rederiet støtter også SOS-børnebyerne konkret, idet de 140,- kroner, der er prisen pr. pers. for et DFDS Seaways JubilæumsCruise, går ubeskåret til SOS-børnebyerne. Et JubilæumsCruise kan købes om bord på selve dagen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA