x

Butch Vig: Det nye Foo Fighters-album er færdigt

Butch Vig: Det nye Foo Fighters-album er færdigt

Det nye Foo Fighters-album er færdigt. Det bekræfter producer Butch Vig på Twitter. 

Vig, som også producerede Nirvanas "Nevermind" og Foo Fighters "Wasting Light", tweetede i går: "Vi er officielt færdige med det nye Foo Fighters-album. 23 dages uafbrudt mixning. DET ER EPISK!".

Det nye album er indspillet i otte forskellige studier spredt over hele Amerika, og blandt de medvirkende er sangeren og blues-med-mere-guitaristen Gary Clark Jr. og Eagles-medlemmet Joe Walsh.Det vil blive fulgt af en mini-serie, "Sonic Highways", der dokumenterer indspilningsprocsessen. Serien er sat til at blive vist på HBO. Dave Grohl fungerer som instruktør på serien, og det kan HBO med god ro gøre efter hans succes med dokumentarfilmen "Sound City" fra sidste år. Det endnu ubetitlede album er sat til at ramme gaden til efteråret.

GAFFAs Michael José Gonzalez gav Foo Figthers sidste udspil fra 2011, "Wasting Light", fire ud af seks stjerner og skrev om Foo Fighters' kardinaldyder: "Der rockes hårdt, og Grohl synger stadig med brølende autoritet, ligesom der bydes på en overflod af gedigne guitarriff og en god portion store og fængende syng-med-omkvæd."

Her er det "Rope" fra "Wasting Light":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA