x

Se Robert Plant fortælle om sit nye album

Se Robert Plant fortælle om sit nye album

Robert Plant, ikke mindst kendt som forsanger i det stilskabende 70'er-rockband Led Zeppelin, udkommer den 8. september med et nyt album med titlen "Lullaby and … the Ceaseless Roar". Nu er der kommet en ny video med Robert Plant og hans band The Sensational Space Shifters, hvor vi får indblik i arbejdet med det nye album, og samtidig kan du høre lidt af musikken.

Plant har haft en lang musikkarriere, som slet ikke er forbi. Således spillede han med sit forholdsvis nye band "Robert Plant And The Sensational Space Shifters" i Odense i juni måned. GAFFAs Espen Strunk var med på pletten og roste koncerten i sin anmeldelse:

"Der er i sagens natur visse koncerter, man ser frem til med større entusiasme end andre. Og det skal i den sammenhæng ikke være nogen hemmelighed, at torsdag aftens eksklusive friluftskoncert med i dag 65-årige Robert Plant har været noteret som en af de vigtige i denne anmelders koncertkalender for denne sæson."

Dertil tilføjer Espen Strunk, at "de seneste dvd- og pladeudgivelser har vist sig som en fortsat viril vokalist og scenekunstner."

Livekoncerten, som foregik for øjnene af et par tusind publikummer, fik fem stjerner. Ud fra anmeldelsen bør man overveje at lytte til det nye album, når det kommer til september.

Her får du en mulighed for at se med bag om indspilningen af albummet i denne video:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA