x

Turboweekend lufter nyt materiale

Turboweekend lufter nyt materiale

"Et formidabelt liveband. Synth-pop med attitude som et punkband. Og seriøs tæft for at skrive den gode sang," skrev GAFFAs anmelder, da danske Turboweekend underholdt ved årets udgave af den bornholmske Wonderfestiwall i fredags (den 22. august, red.).

Og nu har Turboweekend så annonceret en miniturné i efteråret, hvor de ved koncerter i henholdsvis Odense, Århus, Aalborg og København vil give smagsprøver på deres kommende album. Det udkommer i foråret 2015 og vil til den tid blive fulgt op af egentlig turné i både ind- og udland.

Ved de fire koncerter i slutningen af oktober vil opvarmningen blive varetaget af sangerinden Ena, forhenværende frontfigur i ensemblet Fagget Fairys. Hun er iøvrigt ektuel med sin debut-ep i eget navn, produceret af Lasse Lyngbo og Pato Siebenhaar.

Turboweekend var senest albumaktuel med minialbummet "Shadow Sounds," der udkom i foråret 2013. "En fin parentes, der føjer flere blåtonede farver til Turboweekends pallet," kaldte GAFFAs Michael José Gonzalez albummet og bemærkede: "Ud over at vise sig som de fremragende kompositioner, de er, viser numrene også Bjerregaards store stemme i fuldt flor, og det er virkelig en fornøjelse at lytte til."

Turboweekends efterårsturné:

18/10: Posten, Odense

24/10: Train, Aarhus

25/10: Skråen, Aalborg

31/10: Vega, København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA