x

Kyuss-sanger indspiller soloplade

Kyuss-sanger indspiller soloplade

De fleste kender efterhånden bandet Queens of the Stone Age, der i 2000 brød igennem med singlen "The Lost Art of Keeping a Secret" fra albummet "Rated R", og sidenhen har positioneret sig som et stort internationalt navn.

Men før frontmanden Josh Homme dannede QOTSA, var han med som guitarist i bandet Kyuss (sammen med både Alfredo Hernandez og Nick Olivieri, der begge var med på det første album med QOTSA) fra 1989, til de gik i opløsning i 1995.

Sangeren i Kyuss, John Garcia, har man dog ikke hørt så meget til, siden bandet udgav deres sidste album "...And the Circus Leaves Town". Han har været med i bands som Slo Burn, Unida og Hermano uden større succes og har indspillet med The Crystal Method og Danko Jones.

Og netop samarbejdet med canadiske Danko Jones har nu sat gang i John Garcias nye soloprojekt Garcia vs Garcia.

Jones har skrevet et nummer til den kommende plade, som Garcia netop nu er i gang med at skrive og indspille til. Garcia har desuden optrådt live med Danko Jones til trods for, at Garcia ikke bryder sig om at turnere, da det hiver ham væk fra hans familie. Og denne modvilje mod turnélivet er netop inspirationen til sangen "5000 Miles", som Jones har skrevet til den kommende plade.

Selvom Garcia allerede nu er i gang med projektet, er der dog noget lange udsigter til udgivelsen af pladen. Informationerne om pladen er ganske sparsomme, men den foreløbige udgivelsesdato hedder 4. september 2008 (!), så der er pænt lange udsigter til endelig at høre nyt fra den tidligere Kyuss-frontmand.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA