x

Premiere: Se Nabiha rappe i hårdtpumpet video

Premiere: Se Nabiha rappe i hårdtpumpet video

Nabiha er klar med musikvideoen til sin nye single, "Animals", og GAFFA holder verdenspremiere på videoen. Den stilfulde, fortrinsvis sort-hvide video af Michael Sauer Christensen byder på masser af synkrondans til det forholdsvis hårdtpumpede nummer, der trækker på både hiphop og elektro. I den forbindelse har vi fået en snak med Nabiha om den nye single og video og om, hvad hun ellers arbejder med for tiden.

Du rapper på den nye single – hvorfor nu det?

– Jeg har stor respekt for det, rappere kan, og jeg kan godt lide at udfordre mig selv og prøve noget nyt og lege med genrerne. Jeg betragter min musik som pop med plads til andre genrer, og det kan så være urban, EDM, hiphop eller noget helt fjerde. Jeg kan godt lide, at der er et godt popomkvæd i sangene, som kan bringe folk sammen, og så kan der være plads til andre elementer i versene.

Vil du rappe mere fremover?

– Måske, det kan sagtens være.

Musikken er ligesom din forrige single "Bang that Drum" fra januar i år lidt mere hårdtpumpet end dine tidligere sange som for eksempel "Deep Sleep", "Never Played the Bass" og "Mind the Gap". Hvorfor denne musikalske udvikling?

– Jeg vil gerne prøve at genskabe den energi og vibe, der er, når vi spiller live. Så får sangene en ny dimension. Det er for eksempel sket med et nummer som "Deep Sleep", og hvis man har set mig live, ved man, at jeg ikke står stille på en scene.

Du har udgivet to album, "Cracks" i 2010 og "Mind the Gap" i 2013 – og så den internationale version af "Cracks", "More Cracks" i 2011. Er den nye single en forsmag på dit tredje studiealbum, eller?

– Det ved jeg ikke. Jeg er i fuld gang med at skrive og indspille nye sange sammen med min producer Carl Ryden og flere internationale sangskrivere, og jeg håber, de udkommer inden alt for længe, men om det bliver i form af singler, en ep eller et album, ved jeg ikke. Det kommer også lidt an på, hvordan det går med "Animals" i forskellige lande.

De andre nye sange, du arbejder på, befinder de sig også i den mere hårde ende ligesom "Animals"?

– Nogle af dem gør, men andre gør ikke. Som sagt kan jeg godt lide at eksperimentere lidt med genrerne.

Kan du fortælle lidt om videoen til "Animals" – hvor er den optaget?

– Den er optaget i en nedlagt fabrikshal et sted i Storkøbenhavn, en bygning, der har tilhørt et stort telefonselskab. Det var fedt, for det var et lidt hærget sted, hvor der hang ledninger ned fra loftet. Videoen er instrueret af Michael Sauer Christensen, og det var en stor fornøjelse at arbejde med ham og hans folk.

Følg Nabiha på Facebook, Instagram og Twitter

Se videoen til "Animals":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA