Nyhed

Hør: Foo Fighters skruer op for guitarlarmen

I aften kører endnu et afsnit af Sonic Highways i amerikansk tv, men du kan allerede nu høre den nye Foo Fighters-sang

I aften ruller endnu et afsnit af Dave Grohls HBO-serie, "Sonic Highway", på amerikansk tv. Det betyder, at endnu én af de otte sange fra det kommende Foo Fighters-album af samme navn, der er sat til at udkomme den 10. november, bliver afsløret. Du kan dog høre den allerede nu her forneden. 

"The Feast And The Famine" hedder den nye sang, som er sang nummer to fra albummet efter "Something From Nothing", fra sidste uge. Det er selvfølgelig ikke til at forudsige, men skulle man gå efter fotografiet til sangen på YouTube, kunne man måske spekulere i, at aftenens afsnit kommer til at omhandle musikmiljøet i Washington (Det er i hvert fald Washington Monumentet, der er afbilledet). "The Feast And The Famine" lyder da i hvert fald af noget, der kunne have sine rødder i 80'ernes D.C.s hardcore-scene. Det vil med andre ord sige: Hidsig guitar!

Serien "Sonic Highways" følger Foo Fighters på deres rejse igennem USA, hvor de i otte forskellige byer og studier indspiller deres kommende album og på den måde forsøger at grave sig ind til essensen af amerikansk rockmusik. Selve albummet er co-produceret af Butch Vig, som udover bandets forrige album også producerede Nirvanas "Nevermind". Albummets otte sange varer sammenlagt 44 minutter. Vinyludgaven kommer således også med otte forskellige albumcovers, et for hver by.

GAFFAs Michael José Gonzalez gav Foo Figthers sidste udspil fra 2011, "Wasting Light", fire ud af seks stjerner og skrev om Foo Fighters' kardinaldyder: "Der rockes hårdt, og Grohl synger stadig med brølende autoritet, ligesom der bydes på en overflod af gedigne guitarriff og en god portion store og fængende syng-med-omkvæd."


Hør "The Feast And The Famine" her:

ANNONCE