x

Engelsk popgruppe gæster Amager Bio

Engelsk popgruppe gæster Amager Bio

Engelske Metronomy gæster Danmark næste år. Her giver de nemlig koncert på Amager Bio torsdag den 12. marts.

Bag foretagendet står sangskriver, producer og frontmand Joseph Mount, der allerede udtænkte projektet i 90'erne, mens han boede hjemme hos forældrene. Den legesyge debut fra 2006, "Pip Paine (Pay the £5000 You Owe)", blev kun optrykt i 500 eksemplarer og gjorde Metronomy til et kultfænomen allerede inden gennembruddet, "Nights Out", i 2008.

Bandet blev spottet af Spot Festival allerede i 2007, hvor de optrådte sammen med grupperne Dead Kids og Apartment, og de gæstede senest Danmark i år, hvor de spillede på Loppen den 10. april. GAFFAs Kim Lykke Andersen var på pletten, og hun kvitterede efterfølgende med fire stjerner under overskriften: "Svedig elektropopfest med visse døde øjeblikke."

I år udkom Metronomys fjerde album "Love Letters". GAFFAs Simon Nathanael bemærkede et svagt stilskifte i gruppen og kvitterede med fire stjerner. Han skrev afslutningsvis i sin anmeldelse:  

"Pladen ender dog med at lukke sig lidt om sig selv hen imod slutningen, hvor minimalismen i længden er blevet for enerverende. Der er til gengæld flere fortolkningslag i Metronomys musik nu, end der nogensinde har været."

Billetsalget til koncerten på Amager Bio torsdag den 12. marts begynder fredag den 7. november, og billetter kan skaffes via Billetnet.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA