x

Alison Moyet udsætter koncert

Alison Moyet udsætter koncert

Det var meningen, at den engelske sangerinde og sangskriver Alison Moyet skulle optræde i DR Koncertsalen i København på lørdag den 8. november, men koncerten samt resten af hendes europæiske turné er blevet udskudt. Der er endnu ikke fundet en ny dato, men der arbejdes på sagen.

Moyet beklager sin udeblivelse og den skuffelse, det måtte medføre for publikum. Du kan se den officielle tilkendegivelse her:

"Det er med stor beklagelse, på grund af at et nært familiemedlem er blevet alvorligt syg, at Alison må udskyde sin europæiske turné til i starten af 2015. Alle billetter er gyldige til næste show, selvom der kan udstedes tilbagebetalinger fra købsstedet."

Allerede købte billetter vil være gyldige til den nye dato. For refundering af billetten eller yderligere informationer kan du kontakte DR Koncerthusets Kundecenter.

Selvom elektropopduoen Yazoo, hvis andet medlem var Vince Clarke (Depeche Mode, Erasure), var en kortlivet affære, blev det ikke desto mindre startskuddet til en lovende karriere for Moyet. Nærmest ved tilfælde blev duoens sang "Don't Go" en verdensomspændende hit-basker i 1982.

I 1984 blev Moyet signet af Columbia Records, og hendes debutalbum, "Alf", indeholdt ikke færre end 3 UK top 10-hits, mens det solgte millionvis af eksemplarer på verdensplan. I 1985 optrådte hun til det legendariske Live Aid.

Det var dog først i 1992, at den britiske sangerinde for første gang besøgte Danmark. Her spillede hun nemlig på Roskilde Festival. I maj 2008 stod Alison Moyet og Vince Clarke så igen sammen på scenen efter 25 års adskillelse. Det skete med gendannelsen af deres synthezerduo Yazoo. Det foregik i København i Falconer Salen, hvor verdenspremieren på deres "Reconnected" reunion-tour kom til at stå.

Sidste år i maj udgav Alison Moyet sit syvende udspil, "The Minutes". Det imponerede dog langt fra GAFFAs Jan Opstrup Poulsen, der savnede en mere kendetegnende sangskrivning og kunstnerisk udvikling. Han kvitterede med tre stjerner og skrev: "'The Minutes' er derfor et noget overflødigt udspil, fordi Alison Moyet aldrig rigtig har bidt sig fast som sangskriver, og sangene bliver mest af alt til en uforpligtende hyggestund."

Gense det klassiske Yazoo-track "Don't Go" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA