x

Trentemøller til Roskilde

Trentemøller til Roskilde

Indtil videre er Red Hot Chili Peppers det eneste officielle navn på plakaten til den kommende Roskilde Festival. Men rygterne svirrer naturligvis om en lang række navne, og nu ser det ud til, at Trentemøller kan tilføjes til listen over optrædende på festivalen.

Trentemøller skal 10. februar optræde til festivalen Present Aarhus, og på deres webside skriver arrangørerne i hvert fald følgende om Trentemøller:

"Dette bliver muligvis en af de sidste chancer for at opleve "den gamle" Trentemøller, da han efter en række jobs i foråret vil stoppe med at rejse kloden tyndt og i stedet fokusere på arbejdet med et nyt live-setup, der havde snigpremiere til P3 Guld".

"En broget skare af musikere, der alle har gæsteoptrådt på "The Last Resort", er sat sammen, for at fremføre sangene live. Der er tale om design-kometen Henrik Vibskov (trommer), Ane Trolle (vokal), Michael Simpson (guitar) og den tro væbner DJ T.O.M. på scratch mm. Den store ilddåb for projektet bliver årets Roskilde Festival, hvor man nok skal regne med at være på plads i god tid, hvis man vil se det, der let kan gå hen og blive en af festivalens seriøse koncertbrag".

Trentemøller virker da også som et helt naturligt valg til årets festival, da hans album "The Last Resort" er blevet rost til skyerne både herhjemme og i udlandet, og pladen har da også solgt rigtig pænt. Så lad os håbe, der kommer en bekræftelse fra Roskilde Festival på, at Trentemøller skal optræde på festivalen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA