x

Ny dato for udskudt Alison Moyet-koncert

Ny dato for udskudt Alison Moyet-koncert

Den engelske sangerinde Alison Moyet har fundet den nye dato for sin udskudte koncert i Koncertsalen i DR Koncerthuset, nemlig den 16. februar 2015. 

For et par uger siden annonceret Alison Moyet, at hun var nødsaget til at udskyde sin europæiske turné inklusive koncerten i Koncertsalen. Den var oprindeligt planlagt til 8. november, men grundet alvorlig sygdom i den nærmeste familie blev det udskudt

Koncerten er næsten udsolgt i DR Koncerthuset, Koncertsalen. Allerede købte billetter vil være gyldige til den nye dato. Alternativt kan de refunderes indtil den 2. december 2014. Du kan kontakte da DR Koncerthusets kundecenter for yderligere information

Billetsalget starter i dag kl. 11:00 gennem livenation.dk og drkoncerthuset.dk 

Selvom elektropopduoen Yazoo, hvis andet medlem var Vince Clarke (Depeche Mode, Erasure), var en kortlivet affære, blev det ikke desto mindre startskuddet til en lovende karriere for Moyet. Nærmest ved tilfælde blev duoens sang "Don't Go" en verdensomspændende hit-basker i 1982.

Sidste år i maj udgav Alison Moyet sit syvende udspil, "The Minutes". Det imponerede dog langt fra GAFFAs Jan Opstrup Poulsen, der savnede en mere kendetegnende sangskrivning og kunstnerisk udvikling. Han kvitterede med tre stjerner og skrev: "'The Minutes' er derfor et noget overflødigt udspil, fordi Alison Moyet aldrig rigtig har bidt sig fast som sangskriver, og sangene bliver mest af alt til en uforpligtende hyggestund."

Gense det klassiske Yazoo-track "Don't Go" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA