x

Se storvindende One Direction optræde til AMA

Se storvindende One Direction optræde til AMA

One Direction, som charmer mindst lige så mange pigehjerter, som de sælger album, var en af AMA's helt store vindere, da prisuddelingsshowet løb af stablen i går aftes i Los Angeles. Ud over at hive flere prestigefyldte priser med hjem til pokalskabet optrådte de også med nummeret "Night Changes" i naturinspirerede omgivelser. Du kan se den flotte optræden nederst på siden.

Det engelsk-irske boyband viste sig fra deres følsomme side, da de optrådte med den romantiske ballade "Night Changes" til søndagens American Music Awards. Gruppen optrådte med singlen fra deres seneste album "Four" i midten af en simuleret mark, hvorfra de fem verdensstjerner gav publikum prøver på deres respektive vokaler.

Til AMA 2014 stjal bandet opmærksomheden, fotografernes kameralinser og rampelyset sammen med Katy Perry, da de hev den ene pris hjem efter den anden. Katy Perry vandt Favorite Female Artist: Pop/rock, Favorite Artist: Adult Contemporary og Single of the Year med "Dark Horse".

One Direction blev hæderkronet med priserne som Artist of the Year, Favorite Band/Duo/Group og Favorite Album: Pop/Rock. One Directions prisdominans kommer ikke umiddelbart som en overraskelse, da AMA-priserne er uddelt på baggrund af fanstemmer. Directioners, som de største One Direction-fans kaldes, er ekstremt aktive online, og derfor kunne man godt have spået boybandets succes, inden aftenen gik i gang.

En flok britiske drenge stjal altså opmærksomheden til et amerikansk prisuddelingsshow, og herunder kan du se dem optræde live med nummeret "Night Changes." 

Nu vi er i gang med priser, kan vi da lige minde om, at de nominerede til GAFFA-Prisen netop er blevet offentliggjort, og her finder vi også One Direction. Læs mere her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA