x

Creed-sanger ville myrde Obama

Creed-sanger ville myrde Obama

Nedturen fortsætter for den tidligere Creed-forsanger Scott Stapp, som siden november har været i mediernes søgelys på grund af et meget offentligt sammenbrud. Nu har hans kone, Jaclyn Stapp, nemlig forklaret politiet, at sangeren har svære psykiske problemer og tidligere har truet med at ville myrde den amerikanske præsident Barack Obama. Det skriver NME.

To nye lydklip dokumenterer opkald fra Stapps kone og svigerinde til den amerikanske alarmcentral, hvor de forsøger at stoppe den 41-årige sanger i at køre rundt på sin motorcykel i bar overkrop, med CIA-dokumenter på bagagesmækken, papirer, som han efter sigende skulle være overbevist om indeholdt ordrer til, at han skulle udsætte Obama for et attentat. 

Creed-forsangeren har angiveligt en længere fortid med psykiske lidelser og modtaget behandling for blandt andet skizofreni over en længere årrække. Jaclyn Stapp har ansøgt om skilsmisse, og det er i forbindelse hermed, at flere og flere belastende historier er begyndt at komme frem om den problemfyldte forsanger.

Creed brød for alvor igennem i begyndelsen af 00'erne og har solgt over 40 millioner album på verdensbasis - heraf 28 millioner i hjemlandet USA. Scott Stapp formåede da også at skabe overskrifter som i storhedstiden, da han i slutningen af november lagde en video op på sit tidligere bands Facebook-profil, hvor han forklarede, at han for nylig boede i sin lastbil uden at have hverken penge på lommen eller mad og benzin.

Derudover har Stapp også startet en såkaldt crowdfunding-kampagne, hvor han inddrager sine fans i projektet om et nyt soloalbum. Her er hensigten, at fans skal være med til at finansiere albummet. Han har spurgt efter et beløb på 300.000 pund, som svarer til cirka 2,8 millioner kroner. Pengene skal gå til indspilningerne til Stapps tredje soloalbum. Sangeren udgav sit seneste soloalbum "Proof of Life" sidste år, et album, som fulgte op på første udspil "The Great Divide" i 2006.

Creed blev opløst i 2004, men blev genforenet i 2009 og udgav deres seneste album "Full Circle" i 2009. Tre af medlemmerne, dog ikke Scott Stapp, er nu med i bandet Alter Bridge, som blev dannet i 2004.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA