x

Danske stjernespirer på fælles turné

Danske stjernespirer på fælles turné

Til marts giver sekstetten Waldo & Marsh og indiepop-bandet Slaughter Beach to forskellige bud på, hvordan man laver alternativ popmusik, når de drager på fælles turné i landets tre største byer. Den 19. marts rammer de Radar i Aarhus, den 20. marts Posten i Odense, og den 21. marts indtager de Stengade i København.

Begge bands er aktuelle med nye ep'er, som er sat til at udkomme i begyndelsen af 2015, og det er dette materiale, som bliver luftet for første gang på den fælles turné.

Man forbinder normalt lyden af en vocoder med rappere med smag for store guldkæder eller en fransk robotduo. Waldo & Marsha kører dog hverken i store biler eller klæder sig i skinnende hjelme. De laver luftig popmusik, hvor skæve atmosfærer blandes med førnævnte vokalmanipulationer, hvilket skaber funklende, psykedeliske popperler – et sangskrivningsfokus, der i øvrigt er et resultat af en længere proces:

"Da vi begyndte at skrive sange til den kommende udgivelse, blev vi enormt inspireret af de mixtapes, vi havde lavet til bandbussen. Da det gik op for os, at alle vores yndlingssange er korte og skarpt skrevne pophits, fik vi lyst til at at lave en type sange, der både får lytteren til at smile og tænke – ligesom mange af de store sangskrivere gennem tiden."

Waldo & Marsha har for nylig udgivet nummeret "Losing You Forever", som viser denne nye og lettere side af bandet. Deres debut fra 2013, "Zoo", imponerede GAFFAs Rune Schlosser, der kvitterede med fem stjerner og skrev: "Livet føles ubekymret og alligevel eftertænksomt i selskab med Zoo-materialet, og det må kandidere til et af forårets nævneværdige musikalske højdepunkter."

SPOT-aktuelle Slaughter Beach er et indie pop band bestående af tre medlemmer. Efter udgivelsen af deres første single "Made-Up True Love" og efterfølgeren "Spinning Globe" har bandet genereret interesse fra lande som USA, Canada og England og – trods dets spæde levetid – givet koncerter i blandt andet Sverige og til Canadian Music Week.

Billetter til koncerterne er i salg og kan skaffes enten via spillestedernes hjemmesider eller GAFFA Live her

Se Slaugther Beach med "Made-Up True Love" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA