x

Disclosure svarer igen på sagsanlæg

Disclosure svarer igen på sagsanlæg

Disclosure blev for nylig sagsøgt af sangskriver Katie Farrah Sopher, der anklager den engelske electronica-duo for at have brugt hendes materiale til deres musik. Der er tale om teksterne til numrene "Latch", "White Noise", "You And Me" og "Attracting Flies", som Sopher påstår at have stået bag. Katie Farrah Sopher tilføjer, at teksterne befandt sig i hendes notesbog, der var blevet "stjålet af 'voldelig' ekskæreste", som siden hen så er havnet i hænderne på Disclosure.

Nu reagerer Disclosure så på anklagen gennem deres Facebook-side. De skriver, at der ikke skal herske nogen tvivl om, hvorvidt de skriver deres tekster selv, da det altid foregår inden for gruppens egne grænser og de gæstekunstnere, der nu skulle være med. Disclosure tilføjer, at de altid har været stolte af deres evner til at skabe deres egen musik, og hvor frustrerende det kan være, når nogen påstår, at "ét ord eller en enkelt tone" skulle være blevet brugt uden samtykke.

Disclosure fortsætter, at de egentlig meget hellere vil arbejde på deres musik end at kommentere på "den her slags", men tilføjer yderligere, at de denne gang ikke havde noget valg.

Electronica-duoen fortsætter med at forklare påstanden om, at dele af deres musik ikke skulle være deres egen, er "fuldkommen falsk", og at det yderligere kan bakkes op af alle musikere, som Disclosure har arbejdet med i løbet af deres karriere.

Disclosure afslutter, at de ikke er gået ind i musikindustrien for at stjæle andres musik, da de er "musikere, kunstnere og producere".

Som en lille sidenote til Disclosures svar på anklagerne gør de samtidig deres fans opmærksomme på, at opfølgeren til deres debutalbum er meget godt på vej. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA