x

Live Earth på 7 kontinenter

Live Earth på 7 kontinenter

Den 7. juli 2007 (07.07.07) vil organisationen SOS (Save Our Selves) stå bag et gigantisk koncertarrangement, der skal skabe opmærksomhed omkring verdens altoverskyggende miljøproblem, klimaforandringerne.

Bag SOS-initiativet "Live Earth" står Kevin Wall (medarrangør af Live 8), der bakkes op af bl.a. Al Gore, Pharrell Williams og Cameron Diaz.

Målet er at skabe en 24-timers koncertbegivenhed i alle syv verdensdele, og til det formål vil man engagere over 100 verdensnavne. De første 25 blev i går offentliggjort.

Arrangørerne forventer at nå ud til 2 mia. seere på samme tid, og har derfor allieret sig med MSN, der vil broadcaste koncerterne live over Internettet.

Selv om U2 og Coldplay endnu ikke er annonceret som del af koncertarrangementet, forventes det at ske snarligt. Herunder kan man se de otte koncertsteder, og de offentliggjorte bands.

Kvikke hoveder har nok spottet, at den 7. juli også er lørdag på Roskilde Festival. Det skal blive spændende at se, om det betyder noget for festivalafviklingen. I hvert fald kan man nok afskrive det som mulig spilledag for Red Hot Chili Peppers.

Koncertsteder
Shanghai
Sydney
Johannesburg
London
Rio de Janeiro
Kyoto
USA - TBA (muligvis flere byer)
Antarktis - TBA

Offentliggjorte navne
Pharrell
Red Hot Chili Peppers
Foo Fighters
Snoop Dogg
Lenny Kravitz
Bon Jovi
Paolo Nutini
Sheryl Crow
AFI
Melissa Etheridge
John Mayer
Damien Rice
Corinne Bailey Rae
Duran Duran
Snow Patrol
John Legend
Black Eyed Peas
Akon
Enrique Iglesias
Fall Out Boy
Maná
Keane
Kelly Clarkson
Korn
Faith Hill w/ Tim McGraw
Bloc Party

Live Earth MSN

Live Earths hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA