x

Britney lader sig indlægge

Britney lader sig indlægge

Der har de seneste dage været en hel de historier fremme omkring Britney Spears og nogle af de ret forunderlige beslutninger, hun har truffet.

Efter seperationen fra Kevin Federline i november sidste år har der været en lang række historier om vilde byture med Paris Hilton, og der er kommet pinlige billeder frem, hvor Britney har været døddrukken, byttet tøj med en stripper, fremvist sit underliv og generelt virket ude af kontrol.

I sidste uge lod hun sig så indlægge på en afvænningsklinik, men et døgn senere kunne man se hende på gaden igen. Pinlighederne kulminerede i weekenden, da hun gik ind i frisørsalonen Esther's Haircutting Studio i Los Angeles, hvor hun tog en barbermaskine og barberede alt sin hår af. Derefter gik hun en tur ned til en tatovør og fik en ny tatovering.

Britney, der er 25 og mor til fem måneder gamle Jayden James og 17 måneder gamle Sean Preston, skulle dog nu have gjort et nyt forsøg på at få styr på sit liv.

Til People Magazines webside udtaler Spears' manager Larry Rudolph, at Britney frivilligt har ladet sig indlægge på en ikke-navngiven rehabiliteringsklinik.

Rudolph bad samtidig pressen om at respektere hendes privatliv, men meddelte ikke, hvilke substanser det er, Britney har problemer med.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA