x

Sónar Copenhagen klar med det endelige lineup

Sónar Copenhagen klar med det endelige lineup

Den populære festival Sonar Festival kommer for første gang til Danmark og løber af stablen den 13. og 14. marts i DR Koncerthuset i København. Festivalen har nu offentliggjort det endelige program, og blandt de seneste tilføjelser kan nævnes Trentemøller, der vil give et dj-sæt eksklusivt sammensat til lejligheden. Trentemøller har turneret intenst med sit liveband de sidste halvandet år, hvor han har givet mere end 100 koncerter, og han er nu gået i studiet for at arbejde på sit kommende fjerde studiealbum.

Andre nye navne er producer, visuel kunstner og dj Baby Duka, og grime-duoen Elijah and Skilliam.

Sonar Festival er den største festival i verden inden for elektronisk musik og "new media art". Festivalen har siden 1994 fundet sted i Barcelona, og hvert år har omkring 125.000 mennesker besøgt festivalen. Siden 2002 har festivalen også haft aflæggere i en lang række internationale storbyer.

I løbet af Sonar Copenhagen festivalens to dage vil 40 forskellige kunstnere optræde på flere forskellige scener, og festivalen vil kunne rumme omkring 2600 gæster til denne todages-fest i DR Koncerthuset.

Se det endelige program her

Sónar Copenhagen løber af stablen fra 13. til 14. marts i Koncerthuset. Billetter kan findes via GAFFA Live.

Varm op med et dj-sæt med Elijah and Skilliam:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA