Nyhed

Sónar Copenhagen klar med det endelige lineup

Den stort anlagte elektronika-festival har netop offenliggjort nye kunstnere, blandt andre Trentemøller

Den populære festival Sonar Festival kommer for første gang til Danmark og løber af stablen den 13. og 14. marts i DR Koncerthuset i København. Festivalen har nu offentliggjort det endelige program, og blandt de seneste tilføjelser kan nævnes Trentemøller, der vil give et dj-sæt eksklusivt sammensat til lejligheden. Trentemøller har turneret intenst med sit liveband de sidste halvandet år, hvor han har givet mere end 100 koncerter, og han er nu gået i studiet for at arbejde på sit kommende fjerde studiealbum.

Andre nye navne er producer, visuel kunstner og dj Baby Duka, og grime-duoen Elijah and Skilliam.

Sonar Festival er den største festival i verden inden for elektronisk musik og "new media art". Festivalen har siden 1994 fundet sted i Barcelona, og hvert år har omkring 125.000 mennesker besøgt festivalen. Siden 2002 har festivalen også haft aflæggere i en lang række internationale storbyer.


I løbet af Sonar Copenhagen festivalens to dage vil 40 forskellige kunstnere optræde på flere forskellige scener, og festivalen vil kunne rumme omkring 2600 gæster til denne todages-fest i DR Koncerthuset.

Se det endelige program her

Sónar Copenhagen løber af stablen fra 13. til 14. marts i Koncerthuset. Billetter kan findes via GAFFA Live.


Varm op med et dj-sæt med Elijah and Skilliam:

ANNONCE