x

De nominerede til Danish DeeJay Awards er klar

De nominerede til Danish DeeJay Awards er klar

Øksnehallen danner rammen om Danish DeeJay Awards, der er den årlige prisuddeling for den del af musikbranchen, der slår sine rødder på landets diskoteker og i klubmiljøerne. Siden 2001 har arrangementet hædret kunstnere som Safri Duo, Kano og Trentemøller med en overvægt af priser. DDJA løber af stablen torsdag den 30. april.

Dj'en og produceren Kongsted har gode odds med hele seks nomineringer. Han har to gange tidligere modtaget prisen for Årets Danske Mainstream-DeeJay, og det er andet år i træk, at han høster et stort antal nomineringer. Med sine kæmpehits "Drunk Smiley Guy" og "R.E.D" er han blandt de mest efterspurgte på landets diskoteker og klubber. I 2014 leverede han sit første soloshow for et udsolgt Amager Bio, og i forbindelse med sine mange nomineringer udtaler han: "Det er helt uvirkeligt for mig igen at være top-nomineret til DDJA. Det har været et fantastisk år med to store tracks på hitlisterne, men alligevel ved man jo ikke, hvordan det bedømmes, når kollegaerne skal afgive deres stemmer. Jeg er beæret og meget stolt over nomineringerne, og håber da også, jeg igen er heldig at få lov til hjemtage et par af statuetterne på DDJA, der er årets store højdepunkt for os på klubscenen".

Udover Kongsted er der en masse andre, der også får lov at blande sig i striden om de mange priser. Blandt dem er dancehall-duoen Djämes Braun med fem nomineringer. De fire af dem er blevet tildelt på baggrund af hittet "Fugle", mens den femte er gået til den ene halvdel af makkerparret, Lasse "Pilfinger" Kramhøft, der er blevet nomineret som Årets Producer. En pris, han vandt sidste år. 

Christopher har også høstet fem nomineringer. De to af dem er tildelt ham som solokunstner, mens han deler de sidste tre med amerikanske Brandon Beal for nummeret "Twerk It Like Miley". Producer og dj Rasmus Hedegaard har også aktier i "Twerk It Like Miley" som han har produceret, og får tilmed to yderligere nomineringer som producer og med et remix. 

Når der ikke uddeles priser, vil aftenen byde på optrædener fra foreløbigt offentliggjorte Djämes Braun, Brandon Beal, Hedegaard, L.I.G.A og Borneland. Der vil derudover blive budt på en masse andre artister. Store kendte, dybe undergrundsartister og helt nye navne vil snart blive afsløret, og det vil aftenens vært også blive. Du kan holde øje med udviklingen her, og sikre dig billetter til prisfesten allerede nu ved at klikke her

Varm op til festen med Kongsted her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA