x

Guide: Her er påskens bedste fester

Guide: Her er påskens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

Dyb bas og ekstra bundkasser
Påsken kan blive sparket vildt i gang på KB18 onsdag, hvor Ohoi! og Firehouse påsketraditionen tro fyrer op for Påskebass med britiske Iration Steppas og Murray Man på visit. Ohoi! og Forehouse er som altid værter, og den står på steppas, dubstep og UK garage – i den rækkefølge. 70 kr. i døren.

Hvad: Påskebass
Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V.
Hvornår: Onsdag 1. april kl. 22
Hvordan: https://www.facebook.com/events/351349891722523/


Sort og rødt
VILD lineup på Boxen onsdag, hvor tyske Rødhåd spiller på mainfloor (og det er seriøst rigeligt med grund til at dukke op, han er megaskarp!) - sammen med Distant Echoes, der også udgiver på Rødhåds label Dystopian. Det bliver mørkt, melankolsk og råt. På Red Box er der britisk invasion fra pladeselskabet Hotflush med Scuba, George Fitzgerald, Locked Groove og Jack Haighton bag pulten.

Hvad: Rødhåd og Distant Echoes
Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K.
Hvornår: Onsdag 1. april kl. 23
Hvordan: Facebook-link


En genopstandelse på en onsdag
Påskens som altid vilde festmaraton kickstartes jo på en onsdag, så hvad kunne være mere påskeoplagt end en storslået genopstandelse af onsdagsklubben Mid Week Brakes, der slår festdørene op på Rust efter tre års pause? Hvis du vil have det hele med, skal du være der fra kl. 22, hvor aftenen starter med breakdancebattle, og herefter er der blandt meget andet 90er-hiphop og r'n'b fra dj Eddeh, tropisk/dyb/kulørt bas fra JV og Copyflex og Rio-vibes fra dj Corysco plus debut på konceptet Top Dansk i Bassment, hvor Christian d'Or, Schack og Pladevennerne kun spiller danskproduceret musik.

Hvad: Mid Week Brakes is Back: Påske Party
Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N.
Hvornår: Onsdag fra kl. 21
Hvordan: Facebook-link


Torsdagsdrømme
"Torsdag i påsken er seriøst en klassiker" lyder det fra pladeselskabet Music For Dreams, der med vanlig begejstring holder skærtorsdagsbal på Bar O. Der er sildemadder og snaps til alle, der kommer tidligt, og det er helt gratis at feste med. Kenneth Bager, Borneland, Jan Brandi og José Manuel står bag dj-pulten.

Hvad: Påskebal - Music for Dreams på Bar O
Hvor: Bar O, Pilestræde 12, Kbh. K.
Hvornår: Torsdag 2. april kl. 21 til 04
Hvordan: https://www.facebook.com/events/785690501499848/


Torsdagsfest for en tyver
Torsdagsklubben Allez er tilbage i Paradisgade den 2. april med dj Jazz (V58, Voxhall) og ANKAH (som vandt 'Best Newcomer 2014' ved Scandinavian Soul Music Awards) på programmet. Det koster meget SU-venlige 20 kr. i døren - dét er til at overskue.

Hvad: ALLEZ med dj Jazz
Hvor: Cafe Paradis, Paradisgade 9, Aarhus C.
Hvornår: 2. april kl. 21
Hvordan: 20 kr. i døren

Pixelfest i Albertslund
Fredag er der åben fødselsdagsfest i den nyåbnede Mönt Arcade på Forbrændingen i Albertslund, hvor der kan spilles retrospil som Gyruss, Robotron, Judge Dredd, Donkey Kong og Pacman på arkademaskiner til en tokrone, mens lyden af 8bitmusik sender gæsterne på et lykkeligt lydtrip tilbage til et mere pixelleret årti.

Hvad: Mönt Arcade Bitday Birthday Party
Hvor: Mönt Arcade, Forbrændingen, Vognporten 11, Albertslund
Hvornår: Fredag 3. april fra kl. 18
Hvordan: Facebook-link


Københavnere og KöD til Aarhus
På klubben med Danmarks gladeste navn, Double Rainbow, er der dobbeltfest i weekenden: Fredag er der visit fra København med Rasmus Rekyl og Alexia D'Trixxx bag pulten, og lørdag er der KöD-fest for anden gang med bl.a. dj Er Du Dum Eller Hvad og Shaq på programmet. Der er gratis Heineken omkring døråbningstid begge dage. Flere detaljer om KöD lige her.

Hvad: The Best of Copenhagen og KöD
Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 4, Aarhus
Hvornår: Fredag og lørdag fra kl. 22
Hvordan: Facebook-link


Endnu en bid af Berlin
Den første lørdag i hver måned spiller musikere fra det toneangivende berlinske pladeselskab Ostgut Ton på Culture Box. Denne lørdag er det Nick Höppner og Virginia, der gæster mainfloor, mens Kim Kemi og Brynjolfur sørger for festen i Red Box.

Hvad: Ostgut Ton-aften med Nick Höppner og Virginia
Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K.
Hvornår: Lørdag 4. april kl. 23
Hvordan: Facebook-link


Holder du verdens bedste fest? Send info til [email protected]

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA