x

Black Sabbath aflyser afskedskoncert

Black Sabbath aflyser afskedskoncert

Black Sabbath har aflyst deres afskedskoncert i Tokyo som led i Ozzfest i november.

Det stod aldrig helt klart, om dette var bandets afskedskoncert eller blot deres sidste koncert i Japan, men nu har gruppen altså aflyst hele koncerten, som er blevet erstattet med en solokoncert med deres forsanger Ozzy Osbourne. Bandets talsmand siger til NME: "Trods tidligere oplysninger vil Black Sabbath ikke spille på dette års Ozzfest i Japan. I stedet vil festivalens navnebror Ozzy Osbourne (med venner) spille". 

Ozzfest er en årlig festival tour med heavy metal og hard rock bands. Festivalen er skabt og ledet af Ozzy og Sharon Osbourne og deres søn Jack. 

I 2015 vil Black Sabbath udgive et sidste album, som opfølger på deres album "13" fra 2013. Du kan læse GAFFAs anmeldelse her.

Ozzy har tidligere udtalt, at han godt kan forstå, at hans bandmedlemmer ikke ønsker at turnere mere, men at han ikke er klar til at lægge det på hylden: "Dette vil blive vores sidste 'hurrah'... Herefter vil Sabbath ikke eksistere mere. Vi opløser bandets navn og alt. De vil ikke turnere mere. Det forstår jeg godt, men jeg elsker det. Derfor fortsætter jeg mit soloshow". 

Black Sabbath har udgivet 13 studiealbum siden bandets begyndelse i 1968. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA