x

Pinboys supporter Fall Out Boy

Pinboys supporter Fall Out Boy

Når hele USA's emo-darlings Fall Out Boy i aften den 21. marts lægger vejen forbi Store Vega for at spille en komplet udsolgt koncert, bliver det med århusianske Pinboys som opvarmning. Det har været kendt i nogen tid efterhånden.

Nyt er det til gengæld, at Pinboys efter en forhåbentlig vellykket Vega-koncert følger Fall Out Boy videre til Tyskland, hvor de gentager opvarmningsnummeret i Kölns E-Werk og Münchens Muffathalle. Et par ganske store klubber, hver med plads til mere end 2000 publikummer.

De to koncerter falder på et kærkomment tidspunkt for Pinboys, der udgiver debuten ”Teenage Wasteland” i Tyskland den 13. april. Århusianerne kan berette om "mange" tyske radiostationer med førstesinglen ”My Everlong” på playlisten, ligesom blandt andet det markante musikmagasin Uncle Sally retter mikrofonen mod pop-punkerne i deres april/maj-nummer.

Tysklands-togtet byder ud over de to koncerter med Fall Out Boy på et releaseshow i Das Haus, Eckernförde og en koncert i Berlins Star Club. I maj følger så en decideret Tyskland-turné fra de hårdtarbejdende århusianere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA