x

Marilyn Manson scorer ny filmrolle

Marilyn Manson scorer ny filmrolle

Marilyn Manson er vant til at sminke sig op, før han går på scenen, og chokrockeren har da også tidligere ladet musikken hvile og givet den som rendyrket skuespiller. Nu kan vi se frem til at se ham som lejemorder i den nye film, "Let Me Make You a Martyr". Det skriver amerikanske Rolling Stone. Se billede af Manson i rollen her forneden.

Filmatiseringen er af indie krimidramaet er undervejs i Tulsa, Oklahoma. Manson har fået rollen som den kyniske og kalkulerende lejemorder "Pope". Tidligere har den selvproklamerede God of Fuck haft roller i blandt andet David Lynchs "Lost Highway", hvor han spillede en pornostjerne, og som hvid racist i den populære amerikanske tv-serie "Sons of Anarchy".

"Let Me Make You a Martyr" omhandler et adopterede søskendepars kærlighedsaffære og deres planer om at slå deres voldelige far ihjel - han er i øvrigt spillet af Mark Boone Jr., der også har medvirket i "Sons of Anarchy". Det er sandsynligvis i henhold til det, at Mansons "Pope" kommer i spil.

Marilyn Manson vendte i år stærkt tilbage med sit tienede album, "The Pale Emperor". GAFFA kvitterede med fem stjerner og skrev blandt andet: "Det er usikkert, om Marilyn Manson igen får den gennemslagskraft, han havde i 90'ernes mere internetfattige verden, men han formår på ny at tage os med ind i mørket. Kejseren har atter noget på hjerte."

Se Marilyn Manson som lejemorder her: 

 

This is Pope. @marilynmanson #letmemakeyouamartyr #martyrdiaries

Et billede slået op af Let Me Make You A Martyr (@letmemakeyouamartyr) den


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA