x

Hør: Blur fejrer Record Store Day med nyt nummer

Hør: Blur fejrer Record Store Day med nyt nummer

Hvis du er bosat i Los Angeles, har du i dag muligheden for at smuglytte det kommende "The Magic Whip" i sin helhed fra en isbil. Sådan fejrer Blur nemlig Record Store Day. Er det ikke en mulighed, kan du i stedet høre endnu et nyt nummer fra herligheden, "My Terracotta Heart" her forneden.

Blur har været meget gavmilde med smagsprøver fra "The Magic Whip". Vi har i forvejen fået numrene "Lonesome Street" og "There Are Too Many of Us" samt hovedsinglen "Go Out". "My Terracotta Heart" skuffer da heller ikke og demonstrerer en blød vellyd.

I anledning af dagens Record Store Day kører en isbil rundt til musikbutikker i Los Angeles, hvor fans får mulighed for at høre "The Magic Whip" i sin helhed. Folk, der har købt et album, får en gratis is, mens man via en hemmelig kode "THE MAGIC WHIP" får en flexi-disc med "Lonesome Street" på.

Der er heldigvis ikke lang tid til, at "The Magic Whip" udkommer. Den rammer nemlig gaden den 27. april, og så behøver vi jo ikke ligefrem stå og kigge forgæves efter Hjemisbilen for at høre, hvad vi går glip af i englenes by. Albummet følger op på "Think Tank" fra 2003, og denne gang er guitarist Graham Coxon sikkert tilbage i folden.

GAFFAs musikanmelder Jan Opstrup Poulsen kvitterede med fem stjerner for "Think Tank" og skrev samtidig: "Think Tank er Blurs mest utilpassede album og et herligt vægelsindet mesterværk."   

Hør "My Terracotta Heart" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA