x

Hør Blurs nye album i sin helhed nu

Hør Blurs nye album i sin helhed nu

Blur har siden offentliggørelsen af deres comebackalbum "The Magic Whip" i februar ikke hvilet på laurbærrene og ladet det stå uvist, hvordan pladen ville lyde. Flere singler har, sammen med liveoptrædener på tv, stillet en del af nysgerrigheden hos fans af bandet. Men med udgivelsesdato den 27. april har britrockerne nu gjort hele albummet tilgængelig til stream via iTunes.

Blur har ikke sparet på udgivelsen af singler i perioden op til udgivelsen af skiven. Vi har således fået fire singler, "Lonesome Street", "There Are Too Many of Us", "Go Out" og senest "My Terracotta Heart", der i noget af en gimmick blev udgivet i forbindelse med den nyligt overståede Record Store Day. Det er derfor de resterende otte sange fra albummet, der nu endelig ser dagens lys og skaber yderligere spænding omkring udgivelsen.

Albummet, der er Blurs ottende studiealbum, har ladet vente længe på sig, da seneste udgivelse "Think Tank" er helt tilbage fra 2003. Det er derfor en stærkt imødeset plade, der rammer gaden i næste uge. Ikke blot på grund af den lange ventetid, men også fordi albummet bliver det første siden 1999, hvor guitarist Graham Coxon er tilbage i folden. Tilblivelsen af "The Magic Whip" har i høj grad stået og faldet med, om Damon Albarn og Coxon kunne enes, da det i sin tid var uenigheder om den musikalske retning mellem de to, der førte til, at parterne gik hver til sit.

Tracklisten for albummet lyder sådan her:

 1. "Lonesome Street"
 2. "New World Towers"
 3. "Go Out"
 4. "Ice Cream Man"
 5. "Thought I Was a Spaceman"
 6. "I Broadcast"
 7. "My Terracotta Heart"
 8. "There Are Too Many of Us"
 9. "Ghost Ship"
 10. "Pyongyang"
 11. "Ong Ong"
 12. "Mirrorball"

Lyt til den dessertinspirerede "My Terracotta Heart" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA