x

Fat Freddy's Drop gæster Danmark

Fat Freddy's Drop gæster Danmark

Et af New Zealands mest sælgende bands nogensinde spiller endnu en gang i Danmark, hvor de vil gæste Vega i København den 30. november og Train i Aarhus den 2. december.

Bandet blev dannet i 1999, men det syv mand store reggaeband slog først igennem i 2003 med hittet "Midnight Marauders". To år senere fulgte de trop med debutalbummet "Based On A True Story", som scorede dem topposition på den new zealandske hitliste. Pladen formådede derefter at blive i top 40 i to år, helt uden hjælp fra den etablerede pladeindustri.

Bandets kreative proces er ret speciel, deres sange bliver til ved improviserede jams, som de spiller igen og igen til deres shows, og når den perfekte form er fundet, bliver nummeret indspillet i studiet. Det er sådan de indspillede debuten, og det er sådan de har indspillet de efterfølgerne, "Dr Boondigga and the Big BW" fra 2009 og "Blackbird" fra 2013. 

De europæiske fans kan dog se frem til noget helt nyt materiale fra gruppen:

"Vi har en halv terabyte med jams og indspilninger fra studiet til et nyt album, og vi ser frem til at spille disse sange på scenen", fortæller frontmanden Dj Fitchie.

Bandets seneste koncert i Danmark, var i Store Vega i 2013, som GAFFAs læsere kvitterede med seks stjerner.

Billetterne sættes til salg den 4. maj klokken 10 på billetlugen.dk og billetnet.dk

Se musikvideoen til "Wandering Eye" fra deres debutalbum: 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA