x

Britney Spears falder på scenen i Las Vegas

Britney Spears falder på scenen i Las Vegas

Som popstjerne gør ordsproget "Højt at flyve, dybt at falde" sig ofte gældende i alle kendislivets facetter. Det mærkede Britney Spears bogstaveligt talt i går, for under afslutningen af en højtflyvende optræden med "(You Drive Me) Crazy" faldt den dansende Britney pludselig til jorden, idet hun vred om på anklen. Det uheldige stunt blev filmet, fordi en fan havde hevet kameraet frem under koncerten, der blev afholdt i Las Vegas. 

På Twitter tweetede hun efterfølgende denne besked: "Tak for alle jeres søde beskeder. Jeg fik en lille forskrækkelse med min ankel på scenen i aften, men jeg er okay!" Siden udgivelsen af det blonde popikons ottende studiealbum "Britney Jean" fra 2013 har Britney Spears spillet næsten 100 koncerter i Las Vegas med det såkaldte "Piece Of Me"-show.

Du kan se Britneys fald via YouTube i den nedenstående video.

Rygtet om et nyt album fra sangerinden har længe floreret, men selvom hun gik i studiet i september sidste år for at arbejde på nye numre, heriblandt en duet med den australske rapper Iggy Azalea, så skal man ikke forvente nogen ny udgivelse fra sangerinden lige foreløbig.

"Jeg vil sikkert, men langsomt arbejde på et nyt album," fortalte Britneys Spears til Billboard tilbage i marts. "Der sker en masse med mine børn og skoler og, du ved, nye fritidsaktiviteter og den slags. Jeg vil gøre mit bedste for at lave et fremragende album, men det er ikke min første prioritet lige nu," fortsatte hun. Britney Spears er mor til sønnerne Preston og Jayden James.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA