Nyhed

Tivoli inviterer til gratis øl: Åbner musikalsk bar

I Hard Rock Cafés gamle lokaler åbner Tivoli en pop-up-bar og indbyder til fest efter FredagsRock

Traditionen tro står Tivoli igen i år bag konceptet Fredagsrock, hvor diverse danske og internationale kunstnere fredag efter fredag får lov til at optræde på Plænen under den åbne himmel. På fredag den 8. maj er turen kommet til en dobbeltkoncert med Stine Bramsen og Rasmus Walter, og i den forbindelse inviterer Tivoli efter koncerterne på gratis fadøl fra 23.30-02.00 i deres nyåbnede bar, Rock Bar Royal, skriver forlystelsesparken i en pressemeddelelse.

Baren er et nyt koncept fra Tivoli, der i forbindelse med Hard Rock Cafés flytning har overtaget lokalerne, og planen er, at baren vil blive liggende der i hvert fald til slutningen af 2015. Fra tid til anden vil stedet byde på musik, dj's og andre særarrangementer, blandt andet i forbindelse med Fredagsrock-arrangementerne, ligesom det hovedsagligt vil være musik fra de offentliggjorte bands og solister, der vil udgøre spillelisten i højtalerne. Derudover vil udsmykning og indretning også være stærkt inspireret af Fredagsrock på Plænen. Rock Royal Bar holder åbent allerede fra i dag, men den officielle åbningsfest er altså på fredag.

Fredagsrock 2015 præsenterer i år et ganske alsidigt program med blandt andet Snoop Dogg, Belle & Sebastian, Tina Dickow og Lars H.U.G. på plakaten. For en samlet oversigt over dette års planlagte koncerter i Tivoli, klik her.


Du kan varme op til fredagens koncert og de gratis fadøl med Rasmus Walters hit "Dybt Vand" her: 

 

 

ANNONCE