x

Iggy Azalea: Derfor aflyste jeg The Great Escape-tour

Iggy Azalea: Derfor aflyste jeg The Great Escape-tour

Den 24-årige australske rapper Iggy Azalea havde et kreativt "change of heart". Sådan forklarer hun aflysningen af den sidste del af sin store turné i USA. 

Tidligere på året valgte Azalea at udsætte sin USA-tour, der skulle have løbet af stablen i april, blot for i fredags at meddele, at hun nu har besluttet helt at aflyse turnéen. 

Hun afviser rygter om, at hun skulle have det dårligt eller være udmattet, og fortæller til magasinet Seventeen: "Jeg har brug for en pause til at finde ud af, hvordan min lyd skal udvikle sig, og jeg har brug for en pause til at finde ud af, hvordan mine visuals skal udvikle sig."

Da turnéen blev udsat i marts, skrev hendes pladeselskab Def Jam, at det var grundet "hensyn til det kreative holds tilgængelighed og turnéproduktionen." Nu udtaler Azalea: "Du kan hurtigt blive træt af at spille det samme materiale igennem en længere periode" og henviser desuden til, at hun endnu ikke havde fundet opvarmning til de udsatte datoer. "Når der dukker tilpas mange ting op, kan du ikke længere ignorere tegnene."

Hun siger desuden om aflysningen af the Great Escape Tour: "Den eneste grund til at gennemføre turnéen på nuværende tidspunkt skulle være for at redde æren over for offentligheden" og fortsætter "og det er ikke en god nok grund til at gøre noget".

Den kvindelige rapper har indtil videre udgivet to albums. Toeren "Reclassified (Dirty)" fik tre stjerner fra GAFFAs Maria Therese Seefeldt Stæhr, der blandt andet skrev, "Der er heldigvis lidt flere gode skæringer på denne end på debuten, men der mangler stadig et klart og tydeligt Azalea-aftryk". Så måske det er ikke er så dårlig en idé at tage en pause til at gennemarbejde det kreative udtryk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA