x

Justin Biebers manager sammenligner ham med Bob Dylan

Justin Biebers manager sammenligner ham med Bob Dylan

Scooter Braun, som også er manager for Ariana Grande og Martin Garrix, taler om sin mest berømte klient Justin Bieber i et nyt interview med Billboard. Da han bliver spurgt om Justin Biebers succes med Skrillex og Diplo på deres Jack Ü-projekt, fortæller han, hvordan "Where Are U Now"-singlen blev til.

"Justin sang vokalen i studiet med et klaver, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre med det. Jeg så Diplo i en klub, og han fortalte mig, at han og Skrillex arbejdede på Jack Ü-pladen. De fyre løb med det, og nu har de dette store hit over hele verden."

Nummeret er et eksempel på Biebers vej væk fra teen-poppen over imod r&b- og EDM-genren, og Braun sammenligner det med, da Bob Dylan gik elektrisk i 1965. "Det er som med Bob Dylan. Han gjorde folk vrede, men uanset hvornår han skiftede, ændrede han sig i en retning, som har været med til at gøre ham til den, han er i dag."

Biebers forsøg på at komme over i et nyt spor i sit liv fortsætter dog med at blive holdt tilbage af uheld fra hans fortid. Tidligere i år erklærede han sig skyldig i sager om overfald og uansvarlig kørsel, hvor sidstnævnte var en hændelse, som fandt sted i august sidste år nær hans hjem.

En arrestordre er også udstedt under hans besøg i Argentina. En dommer udstødte denne ordre, efter sangeren ikke dukkede op i retten efter en voldssag fra 2013.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA