x

Kanye West: Jeg tog fejl om Beck

Kanye West: Jeg tog fejl om Beck

I februar vakte Kanye West en del opsigt ved at sige, at Beck ikke skulle have modtaget en Grammy for "Best Album" for albummet "Morning Phase" – den pris skulle i stedet være gået til Beyoncé og hendes selvbetitlede album. Nu trækker West i land i et nyt interview med Sunday Times. Her siger han blandt andet:

"Jeg har det fint med at undskylde for upræcise udtalelser. Jeg sender blomster oven på upræcise udtalelser. Jeg har talt med Becks kone, og jeg mener, at jeg havde en pointe med Beyoncé, men jeg mener, jeg var upræcis, da jeg sagde, at en gentleman, som spiller 14 instrumenter, ikke respekterer kunstnerisk arbejde."

West fortsætter med at sige, at sandheden ofte handler om, at tilstrækkeligt mange mennesker kan blive enige om, at noget er rigtigt og tilføjer: "I denne kamp for skønhed, for noget der er ærefrygtindgydende, i denne kamp for fair play, i dette manipulerende område kan jeg godt være lidt upræcis nogle gange. Men langt mindre upræcis end samfundet generelt."

Kanye West er et af hovednavnene på weekendens Glastonbury-festival i England, mens Beck kan opleves på årets Smukfest i Skanderborg.

Se musikvideoen til Becks "Heart is a Drum" fra stridens æble, albummet "Morning Phase".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA