x

Guide: Sådan når du det vigtigste på Roskilde – mandag

Guide: Sådan når du det vigtigste på Roskilde – mandag

Der bliver filet løs på lejrbålguitarens strenge, øregangene er tyndslidte af lyden fra bragende anlæg og ølbowling er dagens motion. Festivalstemningen er skuet op på maks, men skulle du alligevel være blevet lidt træt af naboens jammerlige forsøg på at spille "Smoke On The Water" er det heldigt, at festivalen byder på en masse koncertoplevelser. GAFFA bringer dig en guide til musikken i opvarmningsdagene, så du ikke går glip af noget. Læs med og lade dig inspirere!

Mandag den 29. juni

14 The Attic Sleepers, Rising: Den danske trio har foreløbig udgivet ep'en "Lanquin", der byder på singlen "Airport" som med sit følelsesladede univers har roteret jævnligt på P6 Beat. Start dagen roligt ud med den danske trio, hvis drømmende lydflader for en stund vil bære dig væk fra mudder og træthed.

16.30 Saint Cava, Apollo Countdown: Knap en øl op til elektronisk r'n'b fra den danske duo, der balancerer mellem skarpladte beats og silkeblød skrøbelighed.

17 Gooms, Rising: Udlev skæve fantasier til de danske syrerockere fra Gooms, der består af medlemmer fra Oh No One og Figurines. Gooms udsendte debutalbummet "Beyond Life" i 2014, hvis 12 sange efter sigende skulle været et produkt af 3000 musikalske idéer.

19.30 October Dance, Apollo Countdown: Kridt dine danse-sneaks til en omgang 80er-inspireret discopop fra den danske trio, der insisterer på at fremføre deres numre uden elektroniske virkemidler.

20 Lowly, Rising: De fem musikere i Lowly tager hul på de tidlige aftentimer med deres eksperimenterende støjpop. Lowly blev dannet sidste år, men det nyudklækkede orkester har allerede imponeret uden for landets grænser.

21 Kwamie Liv, Apollo Countdown (billedet): Den dansk-zambianske sangerinde udgav debutep'en "Lost In The Girl" sidste år, der imponerede med sine r'n'b-inspirerede popmelodier. Tag din flirt i hånden og lad dig forføre.

21.30 De Underjordiske, Rising: Slå håret ud og fyr op i de sjove urter til den danske kvintet, der ligger i slipstrømmen på tressernes syrerock med sit dansksprogede tekstunivers, der berører temaer som kærlighed og spiritualitet.

23 The Entrepreneurs, Rising: Gør festen vildere, højere og hurtigere til lyden af punkinspireret støjrock fra den danske duo, der nok skal få teltdugen til at skælve.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA