x

Ellie Goulding til Danmark

Ellie Goulding til Danmark

 
Den engelske sangerinde Ellie Goulding giver koncert i Forum lørdag den 5. marts oven på udgivelsen af sit tredje album, "Delirium", der er indspillet i de berømte Abbey Road Studios i London og udkommer 6. november. Førstesinglen "On My Mind" udkom i går, hør den nedenfor.

Ellie Goulding udgav sit debutalbum "Lights" i 2010, og det gav hende en stribe hitsingler hjemme i England. Det internationale gennembrud kom dog først i 2012, hvor "Anything Could Happen" fra album nummer to, "Halcyon", blev et stort hit, også herhjemme. Siden fulgte hits som "Burn" og "How Long Will I Love You" fra "Halcyon Days", en genudgivelse af samme album med bonusnumre fra 2013. I januar 2015 blev det til en veritabel megasucces med sangen "Love Me Like You Do", der udkom som en del af soundtracket til den populære film "Fifty Shades of Grey" – en single, som har ligget nummer 1 i hele 70 lande.
 
I sin blot fem år lange karriere har Goulding til dato vundet to Brit Awards og opnået næsten en milliard streams sammenlagt på YouTube.

I 2013 gav hun to koncerter i Danmark som headliner, først i Store Vega og siden på NorthSide, og i 2014 sang hun for 5.000 publikummer i Tap1 i København. Denne sommer kunne hun opleves på Tinderbox Festival. Her uddelte GAFFAs anmelder Torben Holleufer fire stjerner med blandt andet ordene "Min første Ellie Goulding-koncert, men ikke den sidste". Læs hele anmeldelsen her.
 
Billetsalget til koncerten starter fredag den 25. september klokken 10.00. Find billetter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA