Nyhed

Beyoncé stiller MeToo-krav forud for kommende turné

Ifølge oplysninger skal alkohol og stoffer også forbydes

Beyoncé vil angiveligt få medlemmer af sit hold til at gennemgå en MeToo-kontrol forud for sin kommende verdensturné, meddeler NME.

Hendes dansere, band og hold skal have lavet et baggrundstjek inden turnéens start i et forsøg på at ”gøre turnéen til et sikkert og venligt arbejdsmiljø”, skriver The Sun, og også for at forhindre tilfælde af seksuelt misbrug.

En kilde foreslog også, at alkohol og stoffer blev forbudt både under prøverne og på selve turnéen.


”Beyoncé ved, at de nye koncerter kommer til at kræve en intens koreografi og præcision, så alle er nødt til at være friske og ædru. Der bliver heller ingen vanvittig fest på landevejen”.

LÆS OGSÅ: Beyoncé vil genindspille sang fra sit nye album, der kan virke krænkende

Artisten skal også give holdet adgang til psykologstøtte og lignende ressourcer.


”Hun ved, at mennesker er gladest, når de ved, at deres velvære er i top, og hun ønsker at bruge det, hun har lært i virksomheden, til at gå foran som et godt eksempel”, fortsatte kilden.

Datoerne for Renaissance-turnéen er endnu ikke blevet annonceret, men turnéen blev allerede bekræftet i oktober, da sangeren ved den femte årlige Wearable Art Gala bortauktionerede ”to koncertbilletter til Beyoncés Renaissance 2023-turné” sammen med en backstage-turné med Beyoncés mor, modeskaberen Miss Tina. Turnéen er sat til at starte i sommeren 2023.

LÆS OGSÅ: Her er årets Grammy-nomineringer: Beyoncé tangerer rekord


ANNONCE