Nyhed

Lukas Graham spiller til endnu en dansk festival

Bandet kommer til det nordjyske samme dag som L.O.C.

Nibe Festival får besøg af bandet Lukas Graham den 28. juni 2023. På festivalen kommer også sangskriveren bag Grahams seneste hit, ”Wish U Were Here,” med Khalid. Det er nemlig Ryan Tedder, der er forsanger for OneRepublic.

Lukas Grahams var senest live-aktuel denne sommer med sin ”In The Round"-turné, hvor scenen var i midten af publikum. Men med albummet 4 (The Pink Album) står den på festivalkoncerter, når bandet også kommer forbi Jelling Musikfestival.

Albummet, der som titlen antyder er bandets fjerde udspil, kommer den 20. januar, og indeholder blandt andet sangen med Khalid - men også ”Lie,” ”Homemovies” og ”Say Forever,” som de spillede til Smukfest sidste sommer.

LÆS OGSÅ: PREMIERE: Kom til lyttesession med Lukas Graham – og hør nyt album før alle andre

""Homemovies" beskriver Forchhammer selv som en ”sød kærlighedssang,” og den virker lidt ordinær ved første lyt, mens ”Say Forever” godt kunne lyde som et kommende hit,” skrev Ole Rosenstand Svidt i den femstjernede anmeldelse og fortsatte:

”Sangen er en hyldest til Forchhammers farmor, der døde i 2020, 95 år gammel, og man kan derfor konkludere, at Forchhammers familie fortsat er en stor kilde til inspiration, hvor hans tidligt afdøde far og heldigvis meget levende kone og børn har været det tidligere – og sikkert stadig er.”

Lukas Graham er en del af de otte navne, der allerede er på plads til festivalen, selvom dere kommer flere. Indtil nu er OneRepublic, The Minds of 99, Tobias Rahim, L.O.C., Oh Land, Hugorm og Prisma annonceret.

Billetterne er sat til salg, og man kan købe dem her.

JELLING MUSIKFESTIVAL 2023: De første navne er klar – tager festivalgængerne tilbage til 00’erne
ANNONCE