Nyhed

GRØN 2023: To nye navne føjet til programmet

Den ene deltager for syvende gang, mens den anden er Grøn-debutant

Først annoncerede de Aqua og Saveus, siden fulgte og Benjamin Hav & Familien. I dag (26. april, red.) har arrangørerne af Grøn så valgt at løfte sløret for yderligere to af de optrædende ved årets udgav af turnéen, som tidligere gik under navnet Grøn Koncert.

Det drejer sig om Medina, som kan se frem til sin syvende runde med Grøn-karavanen, samt Artigeardit, som deltager for første gang.

- Jeg glæder mig til at komme rundt med hele holdet. Jeg glæder mig til at danse igen, og jeg glæder mig til at komme hjem på Grøn, lyder det fra Medina i en pressemeddelelse.


Medina debuterede med albummet Tæt på i 2007 og hittede stort året efter med "Kun for mig" - førstesinglen fra hendes andet album, Velkommen til Medina. det udkom i 2009, og samme år gæstede hun for første gang Grøn Koncert som gæst ved kollegaen L.O.C.s koncert.

Allerede året efter vendte hun tilbage i eget navn, og har siden været med i 2011, 2013, 2015 og 2020. For dagens anden annoncering, Artigeardit, bliver der imidlertid tale om en debut på Grøn.

- Jeg vil fejre Grøns 40 år ved at give den fuld gas på scenen og sørge for, at alle har en fest. For mig betyder Grøns plads til forskelle, at der er mangfoldighed, og at der er plads til at være følsom, festlig og alting på én gang, lover den populære sanger.


Artigeardit er blevet voksen. Håbløst voksen.

 

ANNONCE