Nyhed

GRØN 2023: Vanvittig hitmager føjet til sommerens program

"Jeg har tænkt mig at lege vinkeskjul den halve tid ude på pladsen"

Først annoncerede de Aqua og Saveus. Så Mø. Og i dag kan arrangørerne af årets otte Grøn-koncerter så føje endnu et dansk topnavn til listen. Der er tale om Benjamin Hav & Familien.

Den særegne rapper med en fortid i duoen Benal har på få år markeret sig som et særledes populært livenavn herhjemme - parallelt med, at han har stået bag uortodokse hits som "Den dejligste boy," "Musse" og "Cannelloni & kød."

“Det betyder alt," udtaler Hav selv i en pressemeddelelse om sin booking til Grøn og uddyber:


"Lige siden jeg var en lille dreng på mine små stylter af eufori, har jeg drømt om en dag at løbe barfodet over græstæppet sammen med de 700 frivillige som en gigantisk falafel; bare med mennesker i stedet for dressing. Jeg har tænkt mig at lege vinkeskjul den halve tid, ude på pladsen, med tilfældige menneskelige pyramider i et inferno af pølser og øl.”

Og hos den traditionsrige koncertkaravane er man også begejstret over bookingen. “Benjamin Hav & Familien præsenterer nogle helt unikke og spektakulære liveshows, som vi glæder os helt vildt til, at Grøn-publikummet får glæde af til sommer,” lyder det fra Theis Petersen, indsamlingschef i Muskelsvindfonden.

Grøn - som tidligere hed Grøn koncert - kan fejre 40 års jubilæum i år. I år indledes koncertrækken for første gang i Tårnby, den 20. juli. Herefter besøger Grøn Kolding den 21. juli, Aarhus den 22. juli og Aalborg den 23. juli. Efter en kort pause fortsætter turneen i Esbjerg den 27. juli, Odense den 28. juli, Næstved den 29. juli, inden det hele traditionen tro slutter i Valby den 30. juli.


 

Under fredagens udgave af Grøn Koncert udvandrede Drew Sycamore efter kast med shotsrør

ANNONCE