Nyhed

ELEKTRISK OPLEVELSE: Taylor Swifts Eras-turné bliver til biograffilm - se traileren her

Nu er der trøst på vej hvis du ikke har fået sikret dig en billet til superstjernens europæiske koncerter til næste år

Interessen omkring amerikanske Taylor Swifts aktuelle Eras-turné har været massiv. Både i hjemlandet USA, hvor billetpriserne har nået hysteriske højde takke være det stærkt kritiserede dynamic pricing-system. og her i Europa, hvor billetter til den 33-årige stjernes koncerter i blandt andet Stockholm og Amsterdam er blevet revet væk.

 Nu har Swift så varslet premieren på en koncertfilm med optagelser fra den første, amerikanske del af turnéen, som sluttede i august. Filmen har premiere i amerikanske biografer den 13. oktober, fremgår det af annonceringen på sociale medier i går (31/8, red.).

"Eras-turnéen har været den mest meningsfulde, elektriske oplevelse i mit liv indtil videre," skriver Swift og tilføjer: "Jeg er begejstret over at fortælle jer, at den snart rammer det store lærred. Eras-påklædning, venne-armbånd, sang og dans påskønnes."


Annonceringen af den nye koncertfilm er den anden gode nyhed til Swifts store fanskare på få uger. Da Swift spillede den sidste af i alt seks koncerter på SoFi Stadium, Los Angeles, den 9. august afslørede hun nemlig udgivelsesdatoen på sin nye udgave af albummet 1989.

Albummet står til at udkomme 27. oktober – præcis ni år efter originalen. 1989 (Taylor’s Version) er det fjerde album i en række af genindspilninger af Swifts bagaktalog. Taylor Swift begyndte i 2019 at genindspille sine seks første album, som blev oprindelig blev udgivet på pladeselskabet Big Machine Records.

Pladeselskabet, og dermed også rettighederne til albummene, blev senere købt af manageren og forretningsmanden Scooter Braun, som Swift har en mangeårig fejde med. Da det ikke var muligt at få rettighederne til de originale albums tilbage, besluttede Swift at generobre ejerskabet over sin musik ved at indspille pladerne på ny.


Rækken af Taylor’s Version-genindspilninger omfatter indtil videre albummene FearlessRedSpeak Now – og nu altså også snart 1989.

AKADEMISKE SWIFTIES: Belgisk universitet indfører litteraturforløb om Taylor Swift


ANNONCE