Nyhed

Smukfest '24 klar med nye navne

Den østjyske festival har netop offentliggjort tre aktuelle danske navne til næste sommers festival

Med efterårets annonceringer af først Sam Smith og siden Deep Purple, er der sikret underholdning for såvel det unge som det lidt mere modne publikum til næste års Smukfest i Skanderborg. I dag er arrangørerne så klar med yderligere tre navne - denne gang fra den hjemlige musikscene.

Det drejer sig om Dopha, Guldimund og Zar Paulo. Kritikerroste Guldimund - alias Asger Nordtorp Pedersen - høstede store roser for sit album Jeg venter i lyset, som udkom i foråret, og imponerede også GAFFAs anmelder ganske eftertrykkeligt ved sit besøg i Musikhuset Aarhus for få uger siden.

Dopha blev i sommer afsløret som en af deltagerne i den kommende sæson af det populære TV-program Toppen af poppen og annoncerede forleden tre koncerter til foråret i henholdsvis Randers, Aarhus og København.


”De tre koncerter bliver et indblik i min musikalske rejse, fra dengang børneværelset var den største scene, jeg nogensinde have spillet på – til nu hvor jeg tager ud og spiller mine egne headlinerkoncerter på tre af mine yndlingsspillesteder i Danmark,” lød det i en pressemeddelelse fra Dopha i den forbindelse.

Zar Paulo har høstet flotte anmeldelser her hos GAFFA - og andre steder - siden deres allerførste koncert som hovednavn på Train i Aarhus i december 2020. De annoncerede for nylig deres ankomst til næste sommers Midtfyns Festival - og nu føjes den østjyske folkefest Smukfest altså til turnéplanen.

ZAR PAULO-INTERVIEW: Vi ses på Månen


ANNONCE