Nyhed

KLAP FOR FÆDRELANDET: Her er første artist på Midtfyns Festival 2024

Det er nogle fremadstormende herrer, der lægger vejen forbi den midtfynske festival til september

Zar Paulo har haft et travlt 2023 – og høstet stjerner hele vejen. I april udgav bandet deres kritikerroste debutalbum Elendig Software. En måned senere lagde de Spot Festival ned med en seksstjernet koncert, og i juni kom turen så til Roskilde Festivals Eros-scene, hvor de leverede en femstjernet præstation. Sidstnævnte fik blandt andet følgende kommentar af GAFFAs Regitze Skipper Bundgaard:

”De fremmødte har endnu de store klimakser til gode, hvilket hurtigt bliver forløst i efterfølgeren ”Klap for fædrelandet”, hvor hoffets blege håndflader hurtigt får en varmere glød af klapslitagen. Med en fornem lethed bryder frontzar Emil Vammen ud i ekstasedans som indbyder til en løssluppenhed, vi andre kun kan slippe af sted med foran fuldfigursspejlet i soveværelset. Fællesklap, fælleshop og fællessang kunne nemt have erstattet rubrikken i denne anmeldelse, da det opsummerer hoveddelen af zarens aftenbal til punkt og prikke.”

Nu annoncerer Midtfyns Festival, at det populære band er første navn på festivalplakaten 2024.


”Zar Paulos live-energi passer godt til atmosfæren på Midtfyns Festival. Vi forsøger at skabe en ægte og folkelig fest med en nær og intim stemning. Og det er det, som Zar Paulo også formår med deres koncerter,” fortæller Sune Vesterlund, initiativtager og en af to festivalledere, i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Vi ser frem til at blive forført af hits som ’Klap for fædrelandet’ og ’Tiger’, og med det eksplosive mix af musik og scenepersonlighed er der ingen tvivl om, at Zar Paulo vil levere en uforglemmelig oplevelse.”

I går, den 16. november, gik det løs med uddelingen af priserne til dette års Danish Music Awards. Her kunne Zar Paulo høste frugten af årets mange koncerter og gå hjem med prisen som Årets Nye Danske Livenavn.


Midtfyns Festival finder sted den 5.-7. september 2014, og den næste tid vil arrangørerne bag festivalen løbende afsløre flere navne på festivalplakaten.  

Billetterne til Midtfyns Festival er allerede sat til salg og kan findes her.

Publikum klappede i og klappede for fædrelandet og Zar Paulo


ANNONCE