Nyhed

August Høyen drager på sin første Danmarksturné

Udsolgt koncert i København suppleres med ekstra dato i hovedstaden og besøg i flere danske byer til september

I sommers spåede vi, at Danmark ville komme til at høre meget mere til August Høyen. Og tilsyneladende er vi langtfra de eneste, som har haft et godt øje til den følsomme, unge sangskriver.

Da Høyen for nylig annoncerede en koncert på Hotel Cecil i København til september, gik der således blot fire dage, inden der var udsolgt. Derfor annoncerer han idag en ekstrakoncert sammesteds dagen efter - foruden en hel lille efterårsturné, som bringer Høyen rundt i hele landet i ugerne op til de to koncerter i København.

Det er August Høyens første turné i eget navn, og billetsalget går igang fredag klokken 10.00. Høyen har tidligere ageret opvarmningsnavn for blandt andre Patina, Karl William og Bette og påkaldt sig en del opmærksomhed og airplay på DRs P3 og P4 med sangene "Vennerne Skinner" og "Jeg regner med."


"Høyen er en ny sangskriver, der er født og opvokset i Nordvest i København. Musikalsk har hans tekster rødder i både country og folkemusikken tilsat et nymoderne pift af en smule soul," hed det i GAFFAs præsentation af Høyen i sommers, som fortsatte:

"Bevæbnet med sin akustiske guitar bevæger August Høyen sig i og omkring tekster om at have angst tæt på livet, at turde være skrøbelig, de svære relationer og ikke mindst at være følsom i nutidens verden. Og så er det fuldt af charme, så man ikke kan lade være med at trække på smilebåndet, når først Høyen folder sit smukke, musikalske spektrum ud."

Turné 2023


08/09 – Dexter, Odense
09/09 – Vibstock, Viborg
14/09 – Studenterhuset, Aalborg
15/09 – URT, Thisted
16/09 – Radar, Aarhus
22/09 – Hotel Cecil, København (udsolgt)
23/09 – Hotel Cecil, København (ekstra)

 

 


 

 

 


 

ANNONCE