Nyhed

DANSK STJERNE-DJ NÅR STOR MILEPÆL: ”Det er EDM-verdenens pendant til at starte en fodboldklub med Real Madrid"

Den danske DJ og producer Hedegaard indgår et partnerskab med Hollandske Spinnin’ Records - verdens førende EDM-label - og smider ny single

Partnerskabet med Spinnin’ Records indebærer, at Hedegaard som den første danske musiker har sit helt eget sub-label hos giganten, OneHundred, hvilket, ifølge Hedegaard selv, kan siges at svare til at lave en fodboldklub sammen med Real Madrid.

Gennem årene har kun nogle af de største EDM-navne som David Guetta og Tiësto fået mulighed for at etablere egne sublabels under Spinnin’ Records og denne mulighed har danske Hedegaard nu også fået. Hans sublabel hedder OneHundred, og den første single på det nye label, "NYC BABY", udkommer i dag. 

”Det er kæmpestort,” fortæller Hedegaard i en pressemeddelelse. 


”Det er EDM-verdenens pendant til at starte en fodboldklub med Real Madrid! Det er så stort, at jeg stadig ikke helt forstår, at aftalen er lukket, og at vi er i gang med det her eventyr. Det er så dejligt!”, lyder det. 

Hedegaard slog oprindeligt igennem med et uofficielt remix af Dr. Dre’s ”The Next Episode” for over ti år siden. Foruden de danske navne, han har samarbejdet med, har Hedegaard også skabt ørehængere sammen med internationale kunstnere som CANCUN?, Brandon Beal, Kean Dysso, og Era Wadi.

Vi kender ham især for hits som ”Happy Home” med Lukas Graham, ”Twerk It Like Miley” med Brandon Beal og Christopher, ”Spring Break In Mexico” med Barbara Moleko og ”Hey Ho” med Ude Af Kontrol.


Den første single på hans nye label, "NYC BABY", udkommer desuden i dag. Lyt til den her. 

 


 

ANNONCE