Nyhed

Ukendt Kunstner annoncerer to ekstrakoncerter

Hvis du ikke nåede at få billet til de to arenakoncerter, får du nu nye chancer

Det er blot et par uger siden, at Ukendt Kunstner gav deres første koncert i seks år. Det gjorde de med det sidste show lørdag aften på Roskilde Festival, og koncerten modtog uanede mængder kærlighed fra både publikum og anmeldere – herunder fra GAFFA, der gav koncerten fem ud af seks stjerner.

I kølvandet på den pludselige udgivelse af det femstjernede album Dansktop fulgte – ud over festivaloptrædener – også to arenakoncerter: Royal Arena og Ceres Arena. De to koncerter er dog officielt udsolgt, men i dag føjer Ukendt Kunstner yderligere to koncerter til programmet i henholdsvis Royal Arena og Ceres Arena.

Ukendt Kunstner er derfor officielt også større, end de nogensinde var. Koncerterne bliver deres største headliner-koncerter til dato, og albumudgivelsen Dansktop slog ligeledes rekorder, da det udkom i maj måned:


”Ukendt Kunstner slog i fredags rekorden for flest album-streams på 24 timer i Danmark, på Spotify. Det er en helt fantastisk bedrift,d er viser vigtigheden af dansk musik,” fortalte Nicolai Vincent Banisaid, Nordic Lead, Artist & Label Partnerships hos Spotify, i en pressemeddelelse tilbage i maj og tilføjede:

"Med sin unikke lyd og autenticitet har Ukendt Kunstner bevist, at deres musik har magten til at erobre hjertet hos vores brugere i Danmark og resten af verden." Dertil blev Dansktop den 6. mest streamede nye albumudgivelse i udgivelsesugen på streamingtjenesten globalt, fortæller Spotify.

De to ekstrakoncerter bliver henholdsvis den 21. oktober i Ceres Arena og den 28. oktober i Royal Arena. Det officielle billetsalg starter i dag (den 17. juli, red.) kl. 12 på ukendtkunster.dk.


LÆS OGSÅ: SMUKFEST 2023: Gendannet succesduo kommer til Skanderborg

ANNONCE