Nyhed

SOLSTORM: Søn varsler nyt album og stor koncert

Det kritikerroste københavnske band udgiver deres tredje album til september

Det er efterhånden fire år siden, Søn udgav deres andet og hidtil seneste album. Det hed Danish Crown og fik fem flotte stjerner fra GAFFAs anmelder, som kaldte Søns musik for "det perfekte soundtrack til ungdommens rastløshed og alle de smukke og mærkelige stunder, der følger med."

Nu varsler gruppen så udgivelsen af deres tredje album, Solstorm, som udkommer den 22. september og følges til dørs af en koncert i Pumpehuset i København den 16. november. Søn har allerede udsendt tre singleforløbere for albummet - senest "Mrs. President," som kan ses herunder.

”Vi har arbejdet på Solstorm i mere end 3 år, og det er så fedt endelig at kunne varsle stormen. De tre singler vi har udsendt i mellemtiden, har indtil nu sat stemningen for helheden, som er en kontrastfuld sammensætning af solnedgangs-melankoli og skarp, insisterende middagssol, af rocket voldsomhed og korisk nøgenhed og af det nære hverdagsliv og den store, uoverskuelige verden,” udtaler forsanger Kristoffer Jessen i en pressemeddelelse og tilføjer:


”Men selvom kontrasterne er til at føle på, oplever vi alligevel det her album som mere sammenvævet og fuldendt i sin lyd end vores tidligere plader. Det er i høj grad producer Søren Buhls fortjeneste - han har ligesom formået at rumme alle de ting der stikker ud og ligger og spænder i vores musik og tekster, samtidig med at han har fået det hele til at stå stærkt som en helhed.” 

Søn debuterede med albummet Det skandinaviske design i 2019. I forbindelse med opfølgeren året efter bragte GAFFA et stort interview med bandet, som også imponerede vores anmelder ved deres koncert på Spot Festival i 2021.


VIDEO: Søns nye single begraver Black Friday

ANNONCE